sommar_4.jpg
Annons
Annons
Annons
Annons

Lokal Utvecklingsplan
för
Sibbarp och Dagsås!

Under 2011 har vi arbetat fram en lokal utvecklingsplan. All text och fina
bilder har blivit ett dokument som vi är stolta över. Läs mer här....

lup_2

www.sibbarpdagsas.se

Vill du bidra med material?

Här hittar du all information Du behöver!

vi valjer5.png

Info Förskola Skola

 

Sibbarps förskola

 

Sibbarps skola

Skolmaten!

Om du vill att ditt barn i förskolan och skolan skall serveras mat som tillverkas av råvaror som är
odlade/uppfödda enligt svensk miljö- och djurskyddslagstiftning skall du vända dig till skolans rektor
och be om förtryckta blanketter. Du kan också använda de blanketter som är länkade hit.

Intyg:doc
Förklaring.doc

varbylogga

 

 

Välkommen till Sibbarp-Dagsås

Mitt emellan Falkenberg, Ullared och Varberg ligger Sibbarp och Dagsås. Vi är en levande bygd som har förskola, skola och väldigt många aktiva föreningar med aktiviteter för allt ifrån minsta barn till äldsta gamla. Vare sig du vill göra ett kort eller långt besök eller kanske bosätta dig här så är du hjärtligt välkommen.
______________________________________________

 

 

Bygdegårdsföreningen PDF Skriv ut

Logga BygdegårdenSibbarps bygdegård, eller Sibbarpsgården, är den naturliga mötesplatsen för bygdens invånare då det gäller föreningsmöten, kulturella tillställningar, fester, kalas, bröllop mm. Vi är dock glada för att allt fler än ortsborna har upptäckt lokalen för diverse tillställningar. Sibbarps bygdegård finns alltså tillgänglig att hyra för alla!

I lokalen finns en A-sal, med plats för ca110 personer (sittande vid bord eller biografmöblerat). Lokalen är utrustad med en bra ljudanläggning, DVD och storbildsprojektor. B-salen lämpar sig för mindre möten – ca 20 personer. I ett klubbrum på andra våningen kan ca 12 personer träffas.

Bygdegården har ett välutrustat kök med varmluftsugn, spis, kokeri, kylrum, frys, matlagningsutrustning samt en effektiv diskmaskin. Glas, porslin och bestick för ca 110 gäster finns att tillgå. Hyrans storlek beror på antalet disponerade lokaler och veckodag.

Välkomna till Sibbarpgården och Välkommen att hyra Sibbarps bygdegård!

För bokning: Ring vaktmästare Sandra och Karl Andersson 070-9751564   eller   070-9487609

Mail: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen   eller Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen


För upplysningar: även ordf. Leif Andersson tel 0346 91196

 

Sibbarps bygdegård samarbetar med Nilssons Kök. Detta företag ordnar ”allt i matväg” som Ni kan önska Er i samband med det kalas, fest eller möte, som Ni tänker arrangera i Sibbarpsgården.
För direktkontakt med Nilssons Kök: Ring 0768273150  eller sänd mail till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Senast uppdaterad 2018-03-29 14:58